Nike Jälleenmyyjät Suomessa

  1. Nike jälleenmyyjät suomessa 3
  2. Nike jälleenmyyjät suomessa sneakers
  3. Nike jälleenmyyjät suomessa 2018

30 päivän hintalupaus 100% tyytyväisyystakuu ilmainen pickup@store -11% Nike Renew Run, naisten juoksukengät Renew Run, miesten juoksukengät -54% Varastontyhjennys Dri-FIT Short Sleeve Training Top, nuorten t-paita 10€ XXL-hinta 21, 90€ Voimassa 19.

Nike jälleenmyyjät suomessa 3

Ilmaakin pehmeämpi Nike Air Max -tennari on yksi kaikkien aikojen suosituimmista sneaker-malleista. Sporttisia ominaisuuksia ja klassista street-tyyliä yhdistelevän tennarin tunnuspiirteitä ovat pehmeän pohjan läpi kuultava innovatiivinen ilmatyyny ja pehmeälinjainen muotokieli. Perinteiset musta ja valkoinen Air Max ovat klassikoita, mutta legendaarisesta kenkämallista löytyy myös rajaton määrä erilaisia värivariaatiota. Tennarimuoti vaihtelee lähes viikoittain, mutta Nike Air Max sneaker on onnistunut lunastamaan pysyvän paikan trendien huipulla. Air Max tennari on vuosikymmenestä ja sesongista toiseen tuttu näky niin streetstyle-skenessä, huippumuodissa kuin urheilumuodissakin. Klassisesta mallista löytyy omat versiot naisille, miehille ja lapsille. Nike Air Max teki debyyttinsä jo vuonna 1987, jolloin lanseerattiin kaikkien aikojen ensimmäinen Air Max -malli, Nike Air Max 1. Ennennäkemättömän tennarin suunnittelutyöstä vastasi maineikas suunnittelijatiimi Tinker Hatfield ja Mark Parker.

Nike Sportswearin valikoimasta löytyy esimerkiksi rentoja t-paitoja, leggingsejä, collegevaatteita, laukkuja ja sneakereitä. Vaikka Niken valikoimasta löytyy sekä rentoa vapaa-ajan muotia, että suorituskykyä parantavia ja huipputeknisiä urheiluvaatteita, ideologia brändin taustalla ei muutu. Nike haluaa kannustaa sinua tekemään parhaasi ja inspiroida jokaista ottamaan ilon irti aktiivisesta elämäntavasta. Tästä kertoo myös brändin kuolematon lause – " Just Do It. " Nike Air Max ja muut ajattomat klassikot Nike on ollut todellinen sneaker-muodin edelläkävijä jo kymmenien vuosien ajan. Sellaista sneakerfania ei maailmasta löydy, kenellä ei olisi kenkähyllyssään vähintään yhtä paria Nike-lenkkareita. Niken lenkkarit tunnetaan häkellyttävän innovatiivisista materiaali- ja design-ratkaisuista, jotka rikkovat perinteisen muotoilun rajoja. Hyviä esimerkkejä Niken edistyksellisimmistä luomuksista ovat esimerkiksi ikoniset lifestyle-kenkämallit, kuten kaikki Nike Air Max -kokoelman kengät, Nike Air Force 1 ja Nike Huarache.

Nike on yksi alansa suurimmista tuotemerkeistä maailmassa. Yritys toimittaa vaatteet ja kengöt urheilijoille ja liikunnan harrastajille, ja on tehnyt sitä jo 1970-luvun alusta lähtien. Yrityksen swoosh on yksi maailman tunnetuimmista logoista. Merkki on kehittänyt useita suosittuja kenkämalleja, kuten Air Max, Nike Free 5. 0, Free Run, Lunarglide ja Zoom Pegasus useissa eri versioissa. Niken valikoimaan kuuluvat myös jalkapallokengät, esimerkiksi Elastico Superfly, Mercurial, Magista, HyperVenom, Tiempo Legacy ja Tiempo Legend – sekä mallit flyknit- ja flywire-ominaisuuksilla ja ilman. Lisäksi Nike tarjoaa tuotteita moniin muihin lajeihin, kuten golf ja tennis, sekä laajan valikoiman vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille.

Kirjaudu sisään Perustoimitus noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 0 € yli 50 €:n ostoksista!

Nike jälleenmyyjät suomessa sneakers

Nike on maailman suurin urheilujalkineita ja urheiluvaatteita valmistava yritys. Valikoimastamme löydät juoksukengät, takit, housut, paidat, sukat ja kaikki mitä urheilulliseen elämään tarvitset. Yhtiö on perustettu Yhdysvalloissa, Oregonin osavaltiossa vuonna 1964. Yrityksen ensimmäinen nimi oli Blue Ribbon Sports, ja se vaihdettiin vuonna 1971 Nike inc:ksi. Niken ensimmäiset tuotteet olivat koripallo- ja juoksukenkiä. Nykyään yhtiö valmistaa tuotteita muun muassa golfia, jalkapalloa, tennistä ja jääkiekkoa varten. Niken tuotteita markkinoidaan swoosh-logolla ja tunnuslauseella Just do it. Yhtiöllä on todella tunnettujen huippu-urheilijoiden kanssa sponsorisopimuksia, ja nämä urheilijat tuovat yritykselle todella paljon markkina-arvoa. Esimerkiksi Lauri Markkanen, Marija Sarapova, James Blake, Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, LeBron James, Kobe Bryant, Neymar ja Cristiano Ronaldo ovat mukana Niken kampanjoissa.

Nike Nike on ikoninen urheilubrändi, jonka lähes kaikki tunnistavat jo suoraan yksinkertaisesta logosta. Sen tuotevalikoima on todella laaja ja kattaa niin urheilulajit kuin vapaa-ajan tuotteetkin. Urheilupuolella Nike on vahva niin juoksun, treenin, jalkapallon kuin golfinkin saralla. Lisäksi sen alta löytyy pienempi brändi Nike Jordan, jonka tuotteet ovat ensisijaisesti koripalloon suunniteltuja. Niken vapaa-ajan vaatetusta kuvaa ennen kaikkea rentous ja linjakkuus. Vaatteita sekä kenkiä on tarjolla niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Lähes kaikissa tuotteissa kulkee mukana Niken logo, joka on yksinkertainen mutta tunnistettava. Niken valikoima Intersportilla on erittäin runsas. Niken paidat ja yläosat sisältävät runsaasti yksinkertaisia t-paitoja, toppeja, pitkähihaisia sekä huppareita. Niken takkien valikoima on pääasiassa kevyitä takkeja, jotka sopivat vapaa-ajalle ja juoksuun. Alaosista Niken trikoita alla tarjolla kaikissa pituuksissa, lukuisissa väreissä ja kuoseissa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Nike Air Max 2017 on saumattomasta, äärimmäisen hengittävästä Flymesh-kankaasta valmistettu tennari, joka on huippukevyt ja ultrapehmeä. Nike Air Max 270 yhdistää modernit ominaisuudet ja upean designin Air Max perheen suosituimpia kenkiä ovat Nike Air Max 270 tennarit, jotka saavat vaikutteita vuonna 1993 julkaistusta Air Max 93 lenkkarista ja klassisesta Air Max 180 lenkkarista. Nike Air Max 270 lenkkarit vievät modernit ominaisuudet uudelle tasolle. Todella hengittävä knit päällinen pitää jalan viileänä lämpimilläkin keleillä, suuri Air Max ilmayksikkö vaimentaa iskuja tehokkaasti ja yhdistelmä jäykkiä ja joustavia päällismateriaaleja tukevat nilkkaa ja kantapäätä. Nike Air Max 270 kengät ovat modernin sneaker kulttuurin helmiä, joissa yhdistyvät kaikki kengältä vaaditut huippuominaisuudet ja tyylikäs ulkonäkö katumuodin eliittiin. Nike Air Max 270 lenkkarit ovat kevyet jalassa ja miellyttävän tuntuiset pidemmässäkin käytössä joustavien päällismateriaalien ansiosta. Nike Air Max 270 tennarit saavat muotoiluunsa vaikutteita menneiltä ajoilta, mutta ulkonäöllisesti niissä ei ole retrovaikutteita juurikaan.

Nike jälleenmyyjät suomessa 2018

Myös Niken shortseja ja capreja on niin aikuisille kuin lapsillekin, sekä rennommassa urheilutyylissä että suorempana klassisempana esimerkiksi golfiin soveltuvana mallina. Naisten hameet sopivat esimerkiksi tenniskentälle ja mukavissa mekoissa taas viihtyy vapaa-ajalla milloin vaan. Niken kengät ovat suosittuja vapaa-ajalle sekä urheiluun. Kengissä on monia sarjoja, jotka jokainen tunnistaa. Nike Free, Nike Tanjun ja erilaiset Air Maxit ovat tyylikkäitä vuodesta ja sesongista toiseen. Toki mallit ja värit päivittyvät ajan mittaan. Lajipuolelta taas löytyy tarjontaa niin golfiin, juoksuun, jalkapalloon, sisäpeleihin, treeniin kuin koripalloonkin. Niken varustepuolelta löydät kaiken tarvitsemasi jalkapalloon ja lisäksi paljon esimerkiksi reppuja, urheilukasseja sekä gym bageja. Tutustu laajaan Nike-valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Nike Sportswear on maailman johtava urheiluvaatteiden- ja kenkien valmistaja. Pohja Niken maailmanlaajuiseen menestykseen rakennettiin vuonna 1964 kun Bill Powerman ja Philip Knight perustivat pienen kenkäyrityksen. Seuraava askel otettiin vuonna 1974 kun Bowermanm, etsiessään parempaa juoksukenkäpohjan otetta, kaatoi nestemäistä uretaania perheen vohvelirautaan ja sai aikaan vallankumouksellisen vohveli-pohjallisen. 1947 syntyi Swoosh-logo, 1978 Nike sai virallisen nimensä kreikkalaisesta voiton jumalattaresta ja vuonna 1988 ilmestyi iskulause "Just Do It". Loput on sneakers-historiaa.

  • Maaottelun aikataulu tänään 17.00... - Urheilu | HS.fi
  • Nike jälleenmyyjät suomessa 2017
  • Tiedä ja voita julia
  • Nike jälleenmyyjät suomessa en
  • Nike jälleenmyyjät suomessa 2018